Internationella fastighetsportalen

Om oss

Re-Real internationella fastighetsportal erbjuder framgångsrikt de bästa alternativen för bostäder och kommersiella fastigheter över hela världen. Vår katalog innehåller den uppdaterade databasen över flytande fastigheter från olika länder i de mest populära regionerna.

När du väljer det bästa alternativet bör kunderna ange sina önskemål och det föredragna priset. Vårt internationella projekt har ett tvåvägsfokus och det syftar till att etablera kommunikation mellan de två intressenterna – säljaren och köparen.

Vårt mål är att hitta det alternativ som kommer att tillfredsställa dig till 100 %!

Tusentals människor från hela världen kunde lösa sina bostadsproblem och flytta till en ny bostadsort eller hyra ut den förvärvade fastigheten på ett lönsamt sätt med hjälp av Re-Real-portalen.

Det optimala urvalssystemet med ett tillräckligt antal kriterier gör det möjligt för dig att välja fastighet på egen hand genom att överväga dussintals alternativ med detaljerade beskrivningar och foton.

Re-Real-portalen är ett utmärkt verktyg avsett för privatpersoner, fastighetsmäklare och husägare som är villiga att hitta köpare till sin fastighet på kort tid. Vår onlineresurs gör det enkelt att hitta de bästa erbjudandena eller hyresgästerna för fastigheten utan överbetalningar och otaliga mellanhänder. Priserna för fastigheter ändras inte och gäller vid tidpunkten för skapande av ansökan.

Om du är villig att köpa ett privat hus med mark, en villa med pool, en stuga, ett loft eller en lägenhet utomlands, lämna din ansökan på vår hemsida. Vi kommer att kontakta dig per telefon inom några minuter för att förtydliga detaljerna.

Fördelarna som vi erbjuder:

- ett stort urval av fastigheter av alla slag i populära bostadsområden;

- en kontinuerligt uppdaterad databas och verifierade erbjudanden direkt från ägarna;

- förmånliga priser för bostäder och kommersiella fastigheter, rabatter och brådskande försäljningar;

- Starka partnerskap med banker, byggföretag och juridiska rådgivningskontor; assistans vid transaktioner och registrering av fastigheter;

- effektivitet och precision vid val av fastighet enligt de valda kriterierna;

- hög servicenivå.

Vår hemsida är en av de mest användarvänliga och effektiva fastighetsportalerna, som hjälper kunderna att hitta den önskade fastigheten till ett bra pris, snabbt och utan överbetalningar.

Våra kunder är människor som vill flytta till sitt drömland och smaka på den spännande smaken av dess traditioner, seder och höga servicenivåer. Du har en chans att njuta av förmånen att bo i främmande länder! Det finns många anledningar till att köpa fastigheter utomlands. Dessa skäl inkluderar en bra och lönsam investering av medel, ett lugnt och långsamt liv eller att studera och arbeta utomlands.

Vår portal erbjuder bostäder och kommersiella fastigheter på marknaderna för nybyggnation och återförsäljning av fastigheter i Spanien, Frankrike, Turkiet, Ryssland, Portugal, Tyskland, Italien, Tjeckien och andra länder i världen. Vi försäkrar dig – vi hjälper dig att uppfylla din dröm!

~ Kontakta oss ~