Internationella fastighetsportalen

Köp fastighet på Costa Blanca

Konungariket Spaniens överklagande ligger i dess perfekta läge, exceptionella klimat, goda ekologi och den bästa kombinationen av fastighetskostnad och kvalitet. Fastigheter är inte det enda vi erbjuder; vi erbjuder dig också en livsstil.

Förvärv av fastighet på Costa Blanca är en process i flera steg. Denna seriösa process kräver studier och förberedelser. Proceduren kan delas in i 4 delar:

1. Visa fastighetsalternativ i vår katalog. Urval av föredragna alternativ, avresa till Spanien för deras inspektion, utvärdering och reservation.

2. Förberedelserna för transaktionen inkluderar att skaffa ett utlänningsidentifikationsnummer, öppna ett konto hos en bank i Konungariket Spanien och underteckna ett preliminärt kontrakt. Om du vill ta ett bolån för att köpa fastighet bör du gå igenom ett visst förfarande. Villkoren för att få lån här är desamma för bosatta och utländska.

3. Den förvärvade fastigheten på Costa Blanca kommer att övergå till dig lagligt efter att du ingått transaktionen, betalat alla erforderliga skatter och registrerat ägandet.

4. Fastighetsägande ger dig rätt att få ett multivisum och att betala skatter och elräkningar. Du kan använda din fastighet som du vill.

Costa Blanca översätts bokstavligen som den vita kusten. Den sträcker sig längs Medelhavskusten i Murcia och Valencia. Centrum av denna semesterortsregion är Alicante. Bland olika spanska kuster har Costa Blanca det varmaste klimatet. Den har det högsta antalet soliga dagar om året och en lång badsäsong. Lokala stränder är täckta med fin vit sand. Nästan alla semesterorter nära havet tilldelas Blå Flagg-status.

Köp fastighet på Costa Blanca

Detta är platsen där utlänningar från alla länder vill köpa fastigheter i Spanien. Skälen inkluderar följande: den optimala kombinationen av fastighetskvalitet, levnadsvillkor och låga priser jämfört med europeiska priser i resortområden. I genomsnitt kostar en lägenhet på Costa Blanca dig 50-60 tusen euro och ett bekvämt hus - 130 000 euro.

Om du planerar att köpa en billig fastighet på Costa Blanca bör du överväga den södra delen av regionen. Du kan köpa återförsäljningsfastigheter i Alicante och Pilar de la Horadada för 30-50 tusen euro. De som uppskattar pittoresk natur bör överväga alternativ i norra Costa Blanca, från Gandia till Benidorm. Priserna där är högre än på sydkusten.

Att köpa fastighet på Costa Blanca innebär att investera pengar lönsamt. Du kan köpa vackra villor och herrgårdar med parkeringsplats och alla nödvändiga bekvämligheter till ett lågt pris. Spanien är ett vackert land med ett underbart klimat. Lokalbefolkningen är varmhjärtade och snälla. Fastighetspriserna stiger kontinuerligt varje år, så det skulle vara klokt att överväga de alternativ som erbjuds redan nu.

Och tvärtom, i vissa områden finns det så många erbjudanden om andrahandsfastigheter att säljarna tvingas sänka priserna. Missa inte din möjlighet att köpa en villa med rabatt. Resortstaden Torrevieja på Costa Blanca, känd som "Spaniens ryska huvudstad", är den mest populära staden bland ryska köpare. Den har de lägsta fastighetspriserna – från 50 till 60 tusen euro. Det finns många erbjudanden om pantsatt egendom i denna del av kusten. Sådan egendom säljs snabbt ut, men den kräver alltid reparationer. Var därför uppmärksam på den slutliga kostnaden för vidareförsäljning, som i slutändan kan öka.

~ Kontakta oss ~