Internationella fastighetsportalen

Köp fastighet i Valencia

Valencia, känd som Spaniens bronshuvudstad, är den tredje viktigaste staden efter Madrid och Barcelona. Den största fördelen med fastigheter i Valencia är dess närhet till havet. Fastighetspriserna i detta område anses vara de mest adekvata och börjar på 50-60 tusen euro.

Fastigheter i Valencia anses vara den billigaste i kungariket Spanien. Det är utlänningarnas älskade stad, som uppskattar god transporttillgänglighet, rimliga priser på produkter och tjänster, det vackra havet och det milda klimatet. Valencia är inte bland de platser där priserna stiger på grund av ökad efterfrågan och intresse från rika utländska investerare.

Vi hjälper dig att köpa fastighet i Spanien till de bästa priserna, i de bästa områdena, med hänsyn till kundernas preferenser. Vi tillhandahåller komplext professionellt stöd vid fastighetstransaktioner och affärsplanering och conciergetjänster.

Köp fastighet i Valencia

Du bör veta att Valencia faktiskt har tre sammankopplade administrativa enheter:

1. Autonom region, bestående av provinserna Alicante, Valencia och Castellón.

2. Valencia gemenskap med dess huvudstad Valencia.

3. Miljonstaden som ligger vid Medelhavskusten.

Att köpa fastigheter i Valencia är inte så lätt som det verkar vid första anblicken. Det finns många fallgropar när man väljer fastighet. Det är bättre att inte ta risker för en oerfaren köpare och söka hjälp från proffs.

På senare tid har det funnits en växande efterfrågan på fastigheter i bostadssektorn i Valencia och dess förorter. Detta beror på att de spanska myndigheterna stöder politiken för utländska investeringar. Att få uppehållstillstånd i Spanien har blivit enklare för utlänningar. Lägenheter och hus i Alicante är mycket efterfrågade. Många bostadshus är under uppbyggnad vid kusten i provinsen Castellón, och som ett resultat kan vi se nya semesterorter som Marina Dor dyka upp och locka investerare från utlandet.

Skälen till att köpa fastigheter i Valencia:

• Det ligger nära Medelhavet, det har ett fantastiskt klimat och en lugn atmosfär.

• Det är en plats för blandade kulturer. Här samlas invandrare från hela världen, vilket gör det möjligt för utlänningar att genast känna sig som lokalbefolkning snarare än gäster i ett främmande land.

• Staden har en rik historia, utmärkt utbildningssystem och många alternativ för bostadsfastigheter.

• Den har en av de bästa transportförbindelserna i Spanien och erbjuder modern service och ekonomisk hållbarhet.

• Den har ett mångsidigt socialt och kulturellt liv. Varje år är staden värd för festivaler och helgdagar av global skala.

• Experter erkänner Valencia som den bästa staden att bo i Spanien.

~ Kontakta oss ~