Internationella fastighetsportalen

Köp fastighet på Cypern

Vårt företag erbjuder dig kvalificerad hjälp och stöd vid försäljning, köp och beskattning av fastigheter på Cypern. Vi erbjuder transaktionsstödtjänster och fritt urval av olika typer av fastigheter inom portaldatabasen.

2013 fick Cypern ekonomiskt stöd från EU-kommissionen, centralbanken och Internationella valutafonden för säkerheten för bankinsättningar. Detta steg har återställt förtroendet för banksystemet och lockat många utländska investerare till landet.

Fastigheter på Cypern har blivit populärt på grund av den utvecklade infrastrukturen, informations- och kommunikationstekniken, landets bra läge och bekväma levnadsförhållanden. Dubbelskatteavtal med 60 länder möjliggör en lönsam investering av medel på ön.

Dubbelt medborgarskap är lagligt i staten. Låga skatter och ett bra klimat bidrar till att utländska medborgare vill köpa fastigheter på Cypern och får många fördelar genom att göra det. Cyperns regering erbjuder attraktiva villkor för att erhålla medborgarskap till investerare för att utveckla ekonomin och göra det möjligt för Cyperns ekonomi att helt återhämta sig från krisen.

Köp fastighet på Cypern

Att erhålla Cyperns medborgarskap genom investering är en del av det officiella regeringsprogrammet och ett snabbt sätt att få ett EU-pass. Förfarandet för att ingå ett avtal vid köp av fastighet blir enklare. Programmet låter dig göra en bra investering med utsikten att få vinst på hyresavtalet. Ägaren av fastigheten blir medborgare i det förenade Europa och får alla förmåner och rättigheter från Europeiska unionen.

Vårt företag erbjuder dig att köpa fastighet på Cypern till förmånliga villkor. Vårt teams huvuduppgift är att skapa en livsstil för människor som vill flytta till ön. Att köpa fastighet på Cypern är bara det första steget mot att få en bekväm och säker plats att bo på.

Våra kunder kan räkna med garanterat juridiskt stöd och hjälp i samarbetet med olika finansiella institutioner. Vi hjälper våra kunder att lösa alla frågor som rör flytt till ön.

Varför är det värt att köpa fastighet på Cypern?

● Ditt eget hus eller lägenhet på ön är en återspegling av hög social status och möjligheten att få stabila inkomster från hyresfastigheter.

● Egendomen på Cypern som tillhör utlänningar är skyddad enligt lag. Egendomsrätten är strikt skyddad i landet. I händelse av politisk instabilitet förblir investerarens status okränkbar.

Unika skattevillkor gör det möjligt att minimera skatterna vid köp och försäljning av fastigheter. Möjligheten att få uppehållstillstånd kan ses som en extra förmån.

~ Kontakta oss ~